De premie voor 2020:  € 128,50 per maand € 1.542 per jaar Bereken uw premie Meld u direct aan

Waar wij voor staan

Stad Holland biedt een restitutieverzekering. U heeft recht op vergoeding van zorgkosten en u bent vrij in de keuze van een zorgverlener. We zijn een intermediairverzekeraar: voor de verkoop van onze producten werken wij nauw samen met verzekeringsadviseurs.

Voor ons is zorg verzekeren meer dan premies innen en nota’s uitbetalen. Stad Holland vindt dat iedereen recht heeft op  toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. 

Bereken uw premie voor 2020

Bent u benieuwd wat u volgend jaar gaat betalen? Hieronder kunt u uw pakket samenstellen om te zien wat dit voor uw premie betekent. Wanneer u nog niet weet welke opties het beste bij u passen, kunt u meer informatie vinden op de pagina's over het eigen risico, onze aanvullende verzekeringen en de betaaltermijnen.

Stad Holland: zelfstandig en betrokken

  • Slagvaardig
  • Servicegericht
  • Restitutiepolis
  • Géén medische selectie
  • Actieve fraudebestrijding
  • Snelle uitbetaling

Basisverzekering

Bent u wel eens onder behandeling geweest bij de specialist in het ziekenhuis? Of gaat u soms naar de huisarts voor een consult? Vanuit de basisverzekering bent u verzekerd voor deze medisch noodzakelijke zorg, zoals spoedeisende hulp, ziekenhuis- en huisartsenzorg.

Bekijk de volledige lijst met vergoedingen. Wilt u weten wat er precies is gewijzigd in de zorgverzekering in 2020?  Ga dan naar de pagina 'wijzigingen 2020'.

Basisverzekering
€128,50
per maand in 2020