De premie voor 2019: € 119,25 per maand € 1.431 per jaar Bereken uw premie

Bij Stad Holland Zorgverzekeraar komt de zorg voor onze klanten op de eerste plaats. U kiest zelf uw zorgverlener en uw declaraties worden snel uitbetaald. 

Stad Holland werkt nauw samen met betrouwbare en deskundige verzekeringsadviseurs door het hele land. Samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs realiseren wij dienstverlening op het allerhoogste niveau. Zodat u kunt vertrouwen op een zorgeloze afhandeling van uw administratie en een betrouwbaar advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Dat is de kracht van Stad Holland.

Welkom bij StadHolland

Waar wij voor staan

Stad Holland biedt een restitutieverzekering. U heeft recht op vergoeding van zorgkosten en u bent vrij in de keuze van een zorgverlener. We zijn een intermediairverzekeraar: voor de verkoop van onze producten werken wij nauw samen met verzekeringsadviseurs.

Voor ons is zorg verzekeren meer dan premies innen en nota’s uitbetalen. Stad Holland vindt dat iedereen recht heeft op  toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. We mogen ook met trots vermelden dat het intermediair Stad Holland heeft uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van 2018!