Drie-in-één-reisverzekering

Bij Stad Holland kunt u een bagageverzekering afsluiten. Samen met uw aanvullende zorgverzekering, is dit een complete reisverzekering. Daarnaast kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering.

Afgestemde reisverzekering

“Als wij op vakantie gaan, is dit altijd een georganiseerde reis. Het feit dat je het organiseren uit handen geeft aan iemand die verstand van zaken heeft en dat je weet dat alle programmaonderdelen op elkaar afgestemd zijn, geeft een rustgevend gevoel…”
(Jaap ten Dam, Almere)

Bij Stad Holland bent u met de basisverzekering en de aanvullende verzekering al voldoende verzekerd voor onverwachtse geneeskundige kosten in het buitenland. Als u aanvullend verzekerd bent bij Stad Holland, kunt u zich nu op eenvoudige wijze ook verzekeren tegen andere risico's in het buitenland. Stad Holland heeft hiervoor een zeer complete reisverzekering ontwikkeld die naadloos aansluit op uw zorgverzekering. U kunt kiezen voor de doorlopende ZonderMeer bagageverzekering en de doorlopende GewoonWeg annuleringsverzekering.

Kinderen tot 18 jaar gratis verzekerd

Net als u gewend bent bij de basisverzekering en aanvullende verzekering, zijn kinderen tot 18 jaar gratis verzekerd voor de ZonderMeer bagageverzekering en de GewoonWeg annuleringsverzekering.

Meer informatie Drie-in-één reisverzekering

ZonderMeer bagageverzekering
GewoonWeg annuleringsverzekering

Naar boven