Demonstratie Mijn Stad Holland

MijnStadHolland

Op elk apparaat beschikbaar

Tegenwoordig zijn tablets en smartphones niet meer weg te denken. Het is ook eigenlijk niet meer dan logisch dat een website op al deze apparaten goed te gebruiken is. Daarom is Stad Holland bezig alle pagina’s “responsive” te maken. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte en daardoor niet alleen op een desktop computer, maar op alle verschillende apparaten optimaal te gebruiken is.

Binnenkort

We zijn nu hard aan het werk om de puntjes op de i te zetten, want niet overal is het nieuwe design volledig doorgevoerd. Op de smartphone past op sommige pagina’s nu nog niet alles op het scherm en moet er nog horizontaal geswiped worden. Stad Holland zal de komende periode steeds meer pagina’s vernieuwen en de website blijven verbeteren.

Wat vindt u op Mijn Stad Holland:

Via Mijn Stad Holland beschikt u over een persoonlijk gedeelte op onze website. In dit gedeelte kunt u zaken rondom uw zorgverzekering inzien en regelen. 
De toegang tot Mijn Stad Holland is geregeld via DigiD. Hiermee kunt u veilig en betrouwbaar inloggen op uw persoonlijke gedeelte bij Stad Holland. Ook als u nog nooit eerder hiervan gebruik heeft gemaakt. 
Wat u er allemaal kunt doen ziet u in onderstaand filmpje: