Stad Holland legt uit!

Een zorgverzekering kan vrij ingewikkeld zijn. Daarom willen we u zo duidelijk mogelijk uitleggen hoe onze zorgverzekering in elkaar steekt, wat het eigen risico is en hoe zorgkosten tot stand komen.  En wat is nou beter dan het aan u te laten zien in een mooi animatiefilmpje? De filmpjes op deze pagina leggen u dit op een begrijpelijke manier uit. Heeft u na het zien van een filmpje nog steeds vragen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Welkom bij StadHolland
Ziekenhuiskosten

Ziekenhuiskosten

Hoe zijn de kosten van een behandeling in het ziekenhuis opgebouwd? En waarom kan de prijs van die behandeling vooraf niet vastgesteld worden? We leggen het aan u uit.

Het eigen risico

Eigen risico

Het eigen risico. Iedere verzekerde krijgt er waarschijnlijk wel een keer mee te maken. Maar wat is het verplicht eigen risico? En waarom is er ook een vrijwillig eigen risico? We vertellen het aan u in dit filmpje.

Mijn Stad Holland

Via Mijn Stad Holland beschikt u over een persoonlijk gedeelte op onze website. Binnen uw Mijn Stad Holland account kunt u zaken rondom uw zorgverzekering inzien en regelen. De toegang tot Mijn Stad Holland is geregeld via DigiD. Met DigiD kunt u veilig en betrouwbaar inloggen op uw account. Meer weten? Klik op play!

Mijn Stad Holland
Mijn Stad Holland app

Mijn Stad Holland app

Eenvoudig declareren en uw post inzien is erg eenvoudig met de Mijn Stad Holland app. Maar er zijn meer voordelen! We geven u een korte introductie.

Naar boven